ΕΣΠΑ

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία μας

Σχετικά με Εμάς

Τα τελευταία 63 χρόνια, η Νέστωρ Α.Ε. δραστηριοιποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών για όλα τα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα (εμπορικές επιχειρήσεις) απευθυνόμενη σε πελάτες στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Κύριο προνόμιό της, είναι η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 είδη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:


Η Νέστωρ Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολείται με τη διανομή ανταλλακτικών για όλους τους τύπους τρακτέρ στην Ελλάδα. Είναι μια εταιρεία γνωστή για την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του πελάτη ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών στη χώρα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να καθορίζει σαφείς στόχους, κάνοντας συνεχώς νέες επενδύσεις που την καθιστούν τον ηγέτη στην αγορά.

- Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας καθ 'όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

- Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας των μεγαλύτερων κατασκευαστών, συνοδευόμενα πάντα με πιστοποιητικά υψηλής ποιότητας.

- Καθώς συμβαδίζουμε με τις νέες εξελίξεις, επεκτείνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για όλους τους τύπους τρακτέρ. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι οι πελάτες μας θα αναπτυχθούν περισσότερα αποτελεσματικά.

- Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και παρέχουμε πληροφορίες που βοηθούν τους συνεργάτες μας αλλά και εμάς στην καθημερινή μας επαφή.

Παρά την ταχεία ανάπτυξη της εταιρίας, διατηρήσαμε το φιλικό μας προφίλ. Οι συνάδελφοί μας αποδείχτηκαν πολύ έμπειροι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρούμε ότι είμαστε μια εταιρεία με το καλύτερα καταρτισμένο προσωπικό. Αυτό έχει μεγάλη σημασία καθώς διευκολύνει την επικοινωνία μας μεταξύ των πελατών μας. Εν κατακλείδι, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι θα τους υποστηρίζουμε πάντα και θα παρέχοντάς τους άριστης ποιότητας προϊόντα.